Αναζήτηση Χάρτη

Αναζήτηση

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ-PVC ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑ | FINKO FRAME SYSTEM

Βρείτε σε έναν προμηθευτή επώνυμα προϊόντα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Στόχος μας είναι στη Finko να διαμορφώνουμε για εσάς λειτουργικούς, αποδοτικούς και άνετους χώρους εργασίας ή κατοικίας. Επιλέγουμε τα δυνατότερα brand names της αγοράς και ανταποκρινόμαστε άμεσα και με συνέπεια στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για ποιοτικά προϊόντα και άριστη εξυπηρέτηση.

Στη Finko θα βρείτε μια ευρεία γκάμα συστημάτων Αλουμινίου και PVC για κουφώματα, ανοιγόμενα, συρόμενα, ανασηκούμενα, Volkswagen, φυσούνες, κεντρικές και βοηθητικές εισόδους που κατασκευάζονται πάντα με άξονα τις δικές σας ανάγκες. Θα σας προτείνουμε έξυπνες λύσεις σε συστήματα ασφάλειας και σκίασης –παντζούρια ανοιγόμενα και συρόμενα, ρολά επικαθήμενα και εξωτερικά, πτυσσόμενα κάγκελα, μπάρες ασφαλείας και γκαραζόπορτες.

Υπηρεσίες και Ποιότητα
Δυστυχώς, η ικανοποίηση αυτών των εύλογων προσδοκιών δε θεωρείται απ’ όλους αυτονόητη. Πρόχειρες κατασκευές, κατώτερης ποιότητας υλικά και υψηλές τιμές ευθύνονται για τη δυσαρέσκεια των πελατών και βλάπτουν τη φήμη προμηθευτών και κατασκευαστών.
Η Finko αλλάζει τα δεδομένα. Αναπτύσσει σχέση εμπιστοσύνης, με ξεκάθαρες συμβουλές, έμφαση στη λεπτομέρεια και εγγυημένο αποτέλεσμα.

Η τεχνογνωσία του προσωπικού μας είναι πάντα στη διάθεσή σας, για να σας προσφέρει προτάσεις που δεν θα αφήσουν καμία επιθυμία ανικανοποίητη. Η αίσθηση ασφάλειας και εμπιστοσύνης είναι δύο έννοιες που δύσκολα θα βρείτε αλλού

Δεν είναι ποτέ λάθος να κάνεις τη σωστή επιλογή

  • ΚΟΥΦΩΜΑ PVC
  • ΚΟΥΦΩΜΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  • ΠΟΡΤΕΣ
  • ΠΕΡΓΚΟΛΑ & ΣΚΙΑΣΗ
  • ΚΑΓΚΕΛΟ & ΑΥΛΟΓΥΡΟΣ
  • ΣΙΤΑ
  • ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΡΟΣΘΕΤΑ

Κουφώματα αλουμινίου, κουφώματα συνθετικά, ρολά, σίτες, πέργκολες, κάγκελα, εσωτερικές πόρτες, θωρακισμένες πόρτες, ειδικές πόρτες, αυλόγυρος, αυλόπορτες, πώληση χονδρική λιανική.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08.30-15.30

Τρίτη

08.30-15.30

Τετάρτη

08.30-15.30

Πέμπτη

08.30-15.30

Παρασκευή

08.30-15.30

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Γ. Στρατήγη 2, Άνω Τούμπα Τ.Κ. 54 352-Θεσσαλονίκη

GPS:

40.611848294848, 22.981149981626

Τηλέφωνο:
Ιστός:
Επικοινωνία
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Price
Location
Staff
Services
Food
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed