Αναζήτηση Χάρτη

Αναζήτηση

ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | THESS GREEN

Η εταιρεία μας “Thess Green” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στο χώρο της αρχιτεκτονικής τοπίου, κατασκευής και συντήρησης κήπου, παρέχοντας ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή.

Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας, τον πλήρη εξοπλισμό και την υψηλή κατάρτιση των συνεργείων μας, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την συντήρηση του κήπου σας ακολουθώντας πιστά τις επιθυμίες σας.

Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε απαιτητική εργασία, σε έργα πρασίνου μικρής αλλά και μεγάλης κλίμακας, εφαρμόζοντας πάντα σύγχρονες τεχνικές που θα σας εξασφαλίσουν έναν όμορφο και λειτουργικό κήπο.

Aναλαμβάνουμε να μετατρέψουμε το χώρο σας σε κήπο των ονείρων σας, φροντίζοντας ακόμα και για την πιο μικρή λεπτομέρεια.

Πραγματοποιούμε όλα τα στάδια δημιουργίας του κήπου: τον σχεδιασμό με την χρήση φωτορεαλιστικού προγράμματος στον υπολογιστή, χωματουργικά, δίκτυα αυτόματου ποτίσματος, εγκατάσταση χλοοτάπητα σποράς και συνθετικού, φυτεύσεις, κλαδέματα, ψεκασμούς και γενικά ότι έχει να κάνει με την κατασκευή και την συντήρηση μεγάλων και μικρών κήπων.

Σκοπός μας είναι να ολοκληρώνουμε με απόλυτη επιτυχία ακόμα και τα πιο δύσκολα και απαιτητικά έργα παρέχοντας ποιοτικές και οικονομικές λύσεις για την κατασκευή και την συντήρηση κήπων σε οικίες, σε επαγγελματικούς χώρους, καθώς και σε δημόσιους χώρους.

Για οποιαδήποτε εργασία μελέτης, κατασκευής και συντήρησης κήπων σε όλη την Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή, απευθυνθείτε στην εταιρεία μας και θα φροντίσουμε για την άψογη εξυπηρέτησή σας.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Επικοινωνία
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης.

Αφήστε μια κριτική

Price
Location
Staff
Services
Food
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed